KÁNYA KATA KLUB

Felgyorsult a világ, iszonyatos tempóban élünk. Most ne ragozzuk, hogy ez jó vagy rossz, ez van. Sokan panaszkodnak nekem, nincs hova menniük, nem indulnak szivesen egyedül egy programra.Ugyanakkor azt vettem észre, hogy a társkeresők többségében él egy erős vágy, hogy a munkahelyükön, családjukon kívül tartozzanak valahová, hogy részesei legyenek egy közösségnek.

ÉS!
Van egy könyvtár…na, nem a Széchenyi, de rengeteg könyvet gyüjtöttem barátoktól, ismerősöktől.Ingyen kölcsönözhetsz könyvet, ha megesküszöl, hogy visszahozod!
Ma, amikor 3-4000 Ft egy könyv, jó lehetőség az ingyen könyvtár, ha valaki szeret olvasni.
De ha estleg van otthon könyved, ami fölöslegessé vált, nincs már elég helyed, hálás leszek, ha elhozod.

Szeretném, ha azt érezné mindenki aki az iroda tagja, hogy van egy hely, egy klub, A KLUB ahová ő is odatartozik.

Azt gondoltam, keresek egy új irodát, ahol kialakíthatok egy klubot az iroda tagjai számára. Nos, itt a város közepén, a Madách téren ha csak A pontból mész B-be és közben van egy lyukas fél órád, beugorhatsz egy kávéra vagy akár megbeszélheted ide az első randevút….de szeptembertől havonta több program is lesz, előadások, talk-show-k, talán zenés esték is. De ha arra lesz igény, hogy legyenek esték amikor csak összegyűlünk és beszélgetünk, akkor azt fogjuk tenni. A tagok igényétől függ, mi fog történni a mi Klubunkban. Szeretném, ha minden társkereső magáénak érezné ezt a helyet. Szeretném, ha azt érezné mindenki aki az iroda tagja, hogy van egy hely, egy klub, A KLUB ahová ő is odatartozik. Az eseményekről mailben kapsz majd értesítést, ha az iroda tagja vagy. A programokból válogathatsz izlésed szerint és csak be kell telefonálnod, hogy biztosítsd a helyed. Persze nagyon gyorsan, hiszen ez nem a Puskás Aréna, összesen 50 ember fér be egy-egy programra.

Megpróbálom úgy alakítani ezeket az eseményeket, hogy mindeni találjon izlésének, érdeklődési körének megfelelőt. Minden ötletért, tanácsért hálás vagyok. Ha bármi vagy bárki eszedbe jut amiről vagy akiről szivesen hallanál, kérlek írd meg! Nekünk kell egy szuper helyet csinálni a Klubunkból !

Rajtam nem fog múlni.

FOTÓZÁS A KLUBTAGOKNAK! ››

© 2018 Copyright - Kánya Kata Társtaláló Klub | A legrégibb...A legolcsóbb...A legtöbb szolgáltatást nyújtó társkereső iroda !