Helló, Kánya Kata vagyok!

Azt gondolom, ha ezen az oldalon találkozunk, az valószínűleg azért van, mert nincs minden rendben az életedben. Hogy pontosabb legyek: a magánéletedben. Most szakítottál, vagy régen keresed a társad, esetleg rossz kapcsolatban élsz vagy éppen viszonzatlanul vagy szerelmes. Egyik helyzet rosszabb, mint a másik.

Körülbelül húsz éve foglalkozom az emberek magánéleti problémáival. Ha összeadom rádiós és televíziós riportalanyaim számát, valamint azokat, akik a társkereső irodámba jöttek el, kb. húszezer ember történetét hallgattam végig. Ez nagyon sok. De hogy ne hályogkovácsként működjek amikor eljössz hozzám és megtisztelsz a bizalmaddal, elvégeztem egy párterapeuta képző sulit is. Meggyőződésem, hogy csak a tanulás és a tapasztalat hozhatja meg együtt a sikert. Ezért folyamatosan tanulok tovább, tapasztalatnak meg ott van az én saját és a hozzám fordulók élete.

Nagy megtiszteltetés volt számomra, amikor felkértek a Mesterkurzus, Párkapcsolatok Iskolája című sorozat nyitó előadására.( Ez a sorozat azonos címmel könyv alakban is megjelent ) Olyan személyiségekkel együtt, mint pl. Popper Péter, Müller Péter, Szendi Gábor, dr. Csernus és sorolhatnám tovább. Azóta nagyon sok előadást tartottam az ország különböző pontján.

Mérföldkő volt az életemben, mikor 2008-ban megjelent a {TÁRSTALÁLÓ} című könyvem. A könyv sikere visszaigazolta a célomat. A sok ezoterikus , ál és féltudományos könyvek mellett, szükség van egy olyanra is, mint a TÁRSTALÁLÓ amely kézzelfogható, gyakorlati tanácsokat ad valós társkeresési élethelyzetekre, igaz történeteken keresztül mutatja meg milyen elképesztő dolgok történhetnek férfi és nő között!

Szóval, tudd!

Ha úgy érzed, összegabalyodott életed fonala, akár párban élsz, akár egyedül, gyere, segítek! Ezt a segítséget hívom {ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS}nak. Nem ígérek kellemes perceket, de hogy hasznos lesz , abban biztos lehetsz! Sokat segíthet még, ha SMS-en megrendeled a {társtaláló személyiségi tesztet}, melyet egy pszihológus csapat fejlesztett ki.(ezt kb. fél doboz cigaretta áráért megteheted és ígérem, több hasznod lesz belőle!). Ha a tesztet végigcsinálod, az e-mail címedre kapsz egy hosszú értékelést magadról, hibáidról és erényeidről, arról, hogy mire kell vigyáznod, ha társat keresel, s milyen karakterű partner illik hozzád, miért. Persze ez csak akkor fog igazán működni, ha nagyon őszintén töltöd ki a tesztet. Egyébként észre fogod venni, ha nem vagy elég őszinte, a program visszaküld a teszt előző kérdéseihez! Ígérem, ha elolvasod majd a Rólad szóló elemzést, meg fogsz lepődni!

Jó munkát kívánok hozzá!

Azt gondolom, hogy a Sors, az Isten, az evolúció, (kinek-kinek izlése szerint) páros életre teremtette az embert. Ketten minden könnyebb! Itt most nem csak a gazdasági válság okozta nehézségekre gondolok, hanem arra is, hogy a hétköznapok jelentik az életet. Ha rosszat álmodtál és van kihez odabújni; ha azt tudod valakinek mondani: “nézd, de szép!”; ha valaki fogja a létrát, amíg becsavarod a villanykörtét; ha hazamész és vár valaki; ha otthon vagy és vársz valakit: minőségibb életet élsz.

Tegyél meg mindent, hogy társat találj! Gyere, várlak!

Szeretettel: Kánya Kata