KÁNYA KATA ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS

Szerintem az életünk nem fiókokra van osztva. Ha kihúzzuk az egyiket, dolgozunk, ha a másikat, szórakozunk, ha a harmadikat, pihenünk… és így tovább. Én úgy képzelem, olyan az életünk, mint egy órában a fogaskerekek. Egymásba kapcsolódik minden. Mindegy hová akad be egy homokszem, elrontja az egész szerkezetet. Ezzel azt szeretném mondani, mindegy hol a baj, kihat az egész életünkre.

Mit, hogyan lehetne még jobbá tenni?

Ha reggelente összeszűkült gyomorral mész a munkahelyedre, ha gyerekkorodban megaláztak, ha nincsenek barátaid, ha feszült a családoddal a kapcsolatod,ha nem tudtál túllépni előző kapcsolatodon, szóval ha ilyen vagy hasonló bajok bármelyikével küzdesz, nagy hátránnyal indulsz ebben az össznépi társasjátékban, amit úgy hívnak: társkeresés.

Persze, az is lehet, hogy az anno boldognak indult párkapcsolatodban valami baj van vagy nem tudod, hogyan kezeld az igazságtalanul agresszív főnöködet vagy anyukádat, aki körülfonja az egész életedet….ahányan vagyunk, annyi féle gonddal küzdünk. Gyere, segítek! Őszinte vagyok, nem mindig tudok segíteni. De ha én nem tudok, megmondom és segítek megkeresni azt, aki meg tudja oldani a problémádat!

Az életvezetési tanácsadás addig tart, amíg szükséged van rá!. Megkeressük van-e baj, és ha igen, hol. Ha baj van, megoldjuk. Ha szerencsénk van és baj nincs, megkeressük mit, hogyan lehetne még jobbá tenni. Minél elégedettebb vagy magaddal és az életeddel, annál magabiztosabb és sikeresebb leszel céljaid elérésében. Jelen esetben a társkeresésben.

Hidd el Tőled függ az életed minősége és mindig van rá lehetőség, hogy egyre jobbá tedd! Rajtad múlik, én várlak szeretettel!

A tanácsadás ára alkalmanként 10.000Ft. Ha utána úgy határozol belevágsz a társkeresésbe, a tagdíj árából az egyszeri tanácsadás árát, a 10 ezer Ft-ot levonom. ! Hidd el megéri!

© 2019 Copyright - Kánya Kata Társtaláló Klub | A legrégibb...A legolcsóbb...A legtöbb szolgáltatást nyújtó társkereső iroda ! • Web design & Site by DWEB