Annál a nőnél aki szeret Téged, soha nem fogsz jobbat találni

Hogy megbizonyodhasson arról, hogy jó helyen jár, az első beszélgetés ingyenes

Hogyan történik

Hogy megbizonyodhasson arról, hogy jó helyen jár, az első beszélgetés ingyenes, ha nem tetszik nem lép be a Társközvetítő Irodába.

Beszélgetés

Legelőször átbeszélünk minden fontos dolgot, hogy minél hamarabb társra találjon. (Kit keres, mióta, milyen problémákba ütközik, eddig és ez miért lehet)

Regisztráció

Kitölti az albumba kerülő adatlapot és megadja a társkereső hölgyeknek szánt elérhetőségét, teljes diszkréció mellett.

Párkeresés

Kiválasztja az Önnek szimpatikus hölgyeket, megkapja az elérhetőségüket, és már aznap indulhat az ismerkedés!

Miért kell a segítség, a Társtaláló Iroda?

25 éve segítem a társkeresőket, diplomás társkeresőket és középfokú végzettségűeket, családalapítókat és újrakezdőket, szegényeket és gazdagokat. Szomorúan látom, hogy egyre nehezebb társat találni mindenkinek.

Mert ha végig gondolja, hol tudna jó eséllyel ismerkedni? A Társtalálói Iroda nem több, mint egy lehetőség, egy esély. De lehetőségnek, esélynek nagyon komoly!

Ha tényleg nem jó már egyedül, ha átlátta, hogy magány ellen tenni kéne valamit, jöjjön, beszélgessünk. Azután még mindig ráér dönteni, hogy igénybe veszi-e a Társtalálói Iroda szolgáltatását.

Melyik tagság való Önnek

Úgy érzi már mindent megtett, hogy társra találjon, de a sok erőfeszítés ellenére mégsem sikerül? Döntse el, hogy a két tagság közül melyikre van szüksége.

Platina tagság

120.000 Ft
157.000 Ft
  • Hozzáférés az adatbázishoz
  • Korlátlan számú konzultációs lehetőség
  • Korlátlan időtartamú társtaláló irodai tagság

Gyémánt tagság

200.000 Ft
  • Hozzáférés az adatbázishoz
  • Korlátlan számú konzultációs lehetőség
  • Korlátlan időtartamú társtaláló irodai tagság
  • Társtaláló című könyv dedikált példánya
  • 3 x 60 perc életvezetési és önfejlesztő tanácsadás
  • 2 alkalmas stylist tanácsadás
  • Profi fotózás

A Társközvetítő Irodámban több a nő, mint a férfi. Van olyan korosztály, ahol sokkal több, és van olyan, ahol „ csak” több. Nagy a valószínűsége, hogy köztük van az Ön számára megfelelő társ.

Tudom és megértem, hogy a férfiak sokkal nehezebben szánják rá magukat, hogy eljöjjenek hozzám, mint a nők. Maguk azt hiszik, nem férfias dolog segítséget kérni, főleg magánéleti ügyekben. Gondolkozzunk egy kicsit. Ha a nők abban a reményben jönnek az Társközvetítő Irodámba, hogy megtalálják a számukra vonzó férfit, akkor miért gondolnák azt, hogy aki eljön, az férfiként kevesebbet ér?!

Ha a „ véletlen”-ben bízik, ok, de a véletlen akkor is bekövetkezik- kicsi eséllyel, mert azért véletlen- ha Maga az Iroda tagja.

És ha végre boldog párkapcsolatban él, nem mindegy, hogy a Társközvetítő Irodámban találta meg a társát, vagy a szél fújta az életébe? Azt hiszem, az a sok-sok férfi aki úgy döntött, hogy eljön a Társkereső Irodámba, nem élne ma boldog párkapcsolatban, ha a véletlenre bízza.

Ma Magyarországon tíz háztartásból több, mint három egyszemélyes háztartás. Azt Ön is megtapasztalhatta, hogy az egyszemélyes háztartás a legdrágább életforma. Az egyszemélyes háztartásból dobják ki a legtöbb ételt, hiszen, ha Ön nem eszi meg, más nem fogja, megromlik, tönkremegy…stb. Ha egyedül ül a szobában és ég a villany, ugyanannyi áramot fizet, mintha ketten ülnek ott. És ez vonatkozik minden közüzemi számlájára.

Ha elromlik a Tv , a sütő, a mosógép, nem mindegy , hogy egyedül kell újat vennie, vagy közösön fizetik a háztartási beruházásokat.

Ha utazna, és nem vágyik rá, hogy egy vadidegennel ossza meg a szobáját, jön az egyágyas felár. Hosszan lehetne sorolni, milyen pokoli drága egyedül élni.

Társkeresőim mondták

Nekem odáig volt nehéz, hogy elszánjam magam. Onnan már ment simán.

Őszintén, nem hittem volna, hogy ilyen helyes nők vannak egy Társközvetítő Irodában.

Az első félévben reménytelennek tűnt, azután belépett az Irodába – a ma már- feleségem….és Ő választott engem!

Köszönöm Kata, hogy felnyitotta a szemem, eddig azért voltak kudarcosak a kapcsolataim, mert nem a hozzám való társat kerestem

Kata! Megszületett a fiam!

© 2024 Copyright - Kánya Kata Társtaláló Klub | A legrégebbi, a legtöbb szolgáltatást nyújtó társtaláló iroda ! • Web design & Site by DWEB & Photo by robertbalog.com