FOTÓZÁS

FOTÓZÁSRÓL

Mindenkitől kérek egy 1 évnél nem régebbi fotót/ fotókat amikor belép a társközvetítő irodába. Van aki azt mondja : Nekem iszonyatos fotóim vannak…Rólam még senki nem csinált egy jó képet….Engem fel sem lehet ismerni a fotókon…Nem vagyok fotogén..stb.

Sokan tényleg borzasztó képeket hoznak. Amikor azt mondom, ez nagyon előnytelen fotó, sokan mondják: engem a bensőmért szeressenek! Igen ám, de egy fotóval kell felkelteni a másik nem érdeklődését ahhoz, hogy kíváncsi legyen a benső értékeidre. Szóval ragozhatjuk bárhogy, nagyon fontos a jó fénykép. A jó alatt nem csak azt értem hogy előnyös legyen, hanem hogy tükrözze a személyiségedet, az az ember köszönjön vissza a képről, aki Te vagy!

Ha nincs ilyen fotód, szívből ajánlom Balog Róbert fotóművészt, akivel én évek óta együtt dolgozom és nagyon tehetségesnek tartom. 

Ő készítette a Darabokra tört szívek c. könyvem borító fotóját,az fb profilképemet, az összes videómat, nagyszerű vele dolgozni!

Még műtermet sem kell bérelned, hiszen a  társkereső iroda pompás hely a fotózásra és természetesen, ha tag leszel ingyen használhatod az irodát műteremként!

Minden részletet megbeszélhetsz Robival.

3 darab kép ára: 12.000 Ft melyek, Kánya Kata Stúdiójában kerülnek megkomponálásra. 

Balog Róbert, fényképész
Mobil: 06 30 2160 416
balogrobert.hu

© 2018 Copyright - Kánya Kata Társtaláló Klub | A legrégibb...A legolcsóbb...A legtöbb szolgáltatást nyújtó társkereső iroda !