RENDELHETŐ ELŐADÁSOK

Boldogan járom az országot az előadásaimmal, különbféle művelődési házak, cégek, önkormányzati, kultúrális és egyéb rendezvények fellépőjeként. Az előadásaimban olyan gondokról és bajokról beszélek és igyekszem használható tanácsokat adni, amellyek döntő fontosságúak majd minden ember életében.

TÁRSTALÁLÁS MESTERFOKON

Ebben az előadásban nincs lila köd, nem kell lemenni alfába – csak figyelem kell és bátorság, hogy magadra ismerj, és ha elfogadod amit mondok – VÁLTOZTASS!

Csak érthető gyakorlati tanácsokat, technikákat és praktikákat adok, tanulságos történetek sokaságát hallhatod, a társkeresőkkel töltött 25 év tapasztalatából arról, hol hibáztak mások, és Te mit tehetsz, mit tegyél másképp, hogy végre

MEGTALÁLD A TÁRSAD!

Mivel humor nélkül élni sem érdemes, megígérem: sokat fogsz nevetni!
Ha kérdésed van – kérdezz!, ha mondanivalód van – megtisztelsz, ha elmondod!

NE VÁLJ EL!

Onnan indulunk, hogy Magyarországon a házasságok 54%-a válással végződik. Huszon éve foglalkozom társkeresőkkel. Mindenki valamiféle párkapcsolati múlttal érkezik hozzám. Sokan tíz, húsz, harminc évig tartó házasság után keresik újra a társukat. Majdnem minden alkalommal látom a történetükben azt a pontot, amikor még megmenthető lett volna a kapcsolatuk.

Ebben az előadásban azt szeretném elmondani, hogyan válassz ha hosszú távra tervezel, mire fókuszálj, hogy időben észre vedd ha baj van, mik a leggyakrabban előforduló problémák és hogyan tudod, tudjátok megoldani azokat. És mi az a néhány helyzet, amikor én is azt mondom: menekülj!

Vigyázz arra amid van! Hidd el, általában egy következő kapcsolat semmivel sem lesz jobb, legfeljebb másként lesz rossz, mint az előző.

ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS

Szerintem az életünk nem fiókokra van osztva. Ha kihúzzuk az egyiket, dolgozunk, ha a másikat, szórakozunk, ha a harmadikat, pihenünk… és így tovább. Én úgy képzelem, olyan az életünk, mint egy órában a fogaskerekek. Egymásba kapcsolódik minden. Mindegy hová akad be egy homokszem, elrontja az egész szerkezetet. Ezzel azt szeretném mondani, mindegy hol a baj, kihat az egész életünkre.

Mit, hogyan lehetne még jobbá tenni?

Ha reggelente összeszűkült gyomorral mész a munkahelyedre, ha gyerekkorodban megaláztak, ha nincsenek barátaid, ha feszült a családoddal a kapcsolatod,ha nem tudtál túllépni előző kapcsolatodon, szóval ha ilyen vagy hasonló bajok bármelyikével küzdesz, nagy hátránnyal indulsz ebben az össznépi társasjátékban, amit úgy hívnak: társkeresés.