KÁNYA KATA TÁRSKÖZVETÍTŐ IRODA

Ha úgy érzed, hogy az életed a munkahelyed és a lakásod között zajlik. Ha úgy érzed, hogy barátaid egyre kevésbé érnek rád mert nagyrészüknek már családja van. Ha úgy érzed, hogy ugyan sok régi barátod van, de új arc nem kerül közéjük. Ha úgy érzed amióta egyedül vagy, nem szívesen látnak vendégül.


Ha úgy érzed, hogy számodra kedvezőbb formája a társkeresésnek a személyes kontaktus, ha úgy gondolod élő szóban jobban el tudod mondani vágyaidat és problémáidat és megtisztelsz a bizalmaddal, keresd fel társkereső irodámat. Ott – egy előzetesen egyeztetett időpont után- beszélgetünk egy jót. Megbeszélünk mindent ami fontos ahhoz, hogy minél hamarabb társra találj.

Lehetnek az életedben olyan élmények, események amelyek gátolják, hogy megtaláld a társad. Lehet, hogy tévesen ítéled meg milyen karakterű ember illik hozzád. Lehet, hogy a magadról alkotott képben vannak olyan hibák amelyek gátolják, hogy megtaláld az igazit. Ezeket mind-mind megbeszéljük ha eljössz.

Aztán kitöltesz egy kérdőívet magadról és arról akit keresel. (Természetesen Tőled is várok néhány egy évesnél nem régebbi fényképet.) Ezeket a kérdőíveket megtalálod a fényképekkel együtt az ellenkező nemről is és ennek alapján ki tudod szűrni a teljesen felesleges találkozásokat.

Ha valakivel nincs komoly, antagonisztikus ellentét, abban az esetben találkozni kell! Meggyőződésem, hogy csak személyes találkozás után derülhet ki, lehet-e közöm ahhoz a másikhoz vagy sem.

Természetesen a választás oda-vissza történik, tehát aki Téged talál szimpatikusnak, meg fog keresni az általad megadott elérhetőségen. ( ezeket az adatokat nem tartalmazza a kérdőív, csak rajtunk keresztül lehet hozzájutni, így mi mindig tudjuk ki, sőt regisztráljuk is, ki kinek az elérhetőségét kérte el.) ha eljössz.

Ha többet szeretnél az illetőtől tudni, vagy a társkeresés közben bármilyen problémával kerülsz szembe, én ott vagyok és szívesen állok rendelkezésedre. Bármikor, bárhányszor ingyen és bérmentve. Hivatalosan: korlátlan számú konzultációs lehetőség áll a rendelkezésedre.

Ha olyan helyzetbe kerülsz, hogy átmenetileg nincs időd vagy kedved a társkereséssel foglalkozni, csak betelefonálsz, hogy szünetelsz és ameddig nem jelzed, hogy ismét kész vagy fogadni a társkeresők hívásait, nem adjuk ki az elérhetőséged senkinek. Nekem az a fontos, hogy akkor és úgy keresd a társad, ahogy és amikor Neked a legjobb!

A tagsági díj ára: 97 ezer Ft.

A tagság nem jár le, addig tart, amíg szükséged van az iroda szolgáltatására. Annyit kérek, ha már nem aktuális bármiért a társkeresésed, feltétlenül jelezd nekem ! 

Egy feltételem van: függetlennek kell lenned! Ha elváltál, de még nem tudtátok eladni a közös lakást vagy papíron még nem váltál el, de külön éltek- gyere! De ha csak a házasságod mellett szeretnél új színt vinni az életedbe, akkor az én irodám, nem a te irodád!

Annyi embert választhatsz ahányat akarsz, és annyiszor választhatsz újra ahányszor gondolod! Egyet tudj! Ha eljössz, avval semmit nem zársz ki az életedből ami amúgy is megtörténne veled, veszteni valód nincs, csak nyerhetsz ha tag leszel!!

Várlak szeretettel: Kánya Kata

Tel: 06(30) 357 65 57  vagy 061 214 94 41(ezen a számon tudsz egy számodra megfelelő időpontot egyeztetni)
cím: Budapest, VI. Káldy Gyula utca

Nyitva tartás:
Hétfő-kedd-szerda: 14 – 19h -ig
csütörtök: 10 – 14h -ig