TÁRSTALÁLÓ CSOMAG

Úgy érzed már mindent megtettél, hogy társra találj, de a sok erőfeszítés ellenére mégsem sikerül? A  TÁRSTALÁLÓ csomagot neked találtam ki! Minden megtalálható benne, amire szükséged lehet ahhoz, hogy új lendülettel, lényegesen több önbizalommal, optimistábban, sikeresebben keresd tovább a társad. Biztosan dolgoztál magadon a sikerért, akár egyedül, akár valamilyen segítséget igénybe véve és mégsem történt semmi változás. Ez nagy valószínűséggel azért van, mert nem benned van a hiba, hanem az élethelyzetedben valahol. Ha valóban erről van szó és hajlandó vagy -viszonylag rövid ideig- nagyon keményen dolgozni velem, egy három lépcsős módszerrel ( 3X60 perc ) hamar változtathatunk a helyzeten. Hétről- hétre haladunk, neked persze egyik alkalomtól a másikig nagyon sok házifeladatod lesz, de biztosan ismered a mottóm:

A melót nem lehet megúszni 🙂

Ha igazi erőbedobással dolgoztál velem, jutalmul megkapod a “ TÁRSTALÁLÓ” című könyvem dedikált példányát. 

Ha mi elvégeztük a közös munkát, kézbe vesz egy stylist ( 2 alakalommal ) amikor kész vagytok a megújult külsőddel, következik a fotózás !  Ezután nincs más dolgod, mint a szuper képeiddel, felturbózott önbizalommal, a legvonzóbb külsőddel regisztrálni a TÁRSKERESŐ IRODÁBA !

3 x 60 perc

közös munka

Stylist tanácsadás

Tudom, minden társkereső arra vágyik, hogy azért szeresse valaki, mert szellemes, kedves, okos, illetve, mert éppen olyan, amilyen.  Sajnos a társkeresés egy olyan műfaj, ahol fel kell kelteni a másik fél érdeklődését ahhoz, hogy később megmutathasd benső értékeidet is. Azt is mondhatnám, kötelező vonzónak lenni! Ez nem azt jelenti, hogy csak akkor találsz társra, ha szép vagy, vagy jóképű, kockás hasizmú vagy nádszál karcsú. Harmonikusnak és önazonosnak kell lenni, és a lehető legtöbbet kell kihozni magadból. Van akinek ez megy, (bár, a jónál is van jobb) és van, akinek kevesebb érzéke van egy vonzó, harmonikus külső kialakításához.Ilyenkor tud segíteni egy jó stylist! Ha kell átnézik a gardróbodat, ha szeretnéd elmennek veled vásárolni és megtesznek mindent, hogy a lehető legjobban érezd magad a bőrödben, hogy megnyerő, harmónikus külsőd legyen. ( 3 alkalom )

Profi fotózás

A kép nem csak az önbizalmadnak ad lökést, hanem segít abban, hogy mások megtaláljanak! Épp ezért része a csomagnak egy profi fotózás, ami – megígérem- önbizalom növelő élmény lesz és igényes képeket kapsz magadról, amelyekkel már regisztrálhatsz is az irodában! Egy profi képen – az új trend szerint nem photoshoppolt! -nem csak jobban nézel ki: segít megmutatni, ki vagy. A képeid majd egy történetet mesélnek rólad a másiknak: ki vagy te, honnan jöttél, merre tartasz.

Szabó Dalma

Szabó Dalma

stylist
Horváth Henrik

Horváth Henrik

stylist
Balog Róbert

Balog Róbert

fotográfus

A teljes csomag ára: 137 ezer Ft

3X60 perc tanácsadás,

2 alkalom stylist segítség

1 alkalom profi fotózás ( 2 kép )

Társközvetítő iroda tagság ( korlátlan időtartam )