Mielőtt nekiindulsz a társkeresésnek, nem árt néhány dolgot jól megjegyezned!

01. Ne fogd fel kudarcként!

Ez nagyon fontos! Nincs szubjektívebb dolog, mint az, hogy az ember kivel akarja leélni az életét. Attól, hogy valaki nem Téged képzelt el magának, Te semmivel sem leszel kevesebb, mint voltál, ez nem a Te kudarcod. Mint ahogy az sem értéktelenít el valakit, ha Neked nem kell!

02. Legyél türelmes magaddal szemben

Készülj fel arra is, hogy sokszor leszel csalódott, sokszor fogod kilátástalannak látni az esélyeidet. Olyankor tarts egy kis pihenőt, hiszen nem hajt a tatár. Legyél türelmes magaddal szemben is, hiszen a társtaláláshoz megfelelő lelkiállapot is szükségeltetik. Ha úgy érzed eljött az idő, hogy megtaláld azt akire vágysz, lendülj támadásba!

03. Légy rá készen lelkileg és fizikailag egyaránt!

Ne sajnálj időt, pénzt és sok energiát, hogy elérd a célod. Változtass! Keress új hobbit, iratkozz be új tanfolyamra, más útvonalon menj dolgozni, keress fel egy társközvetítő irodát – lehetőleg az enyémet – és kezdd el gyűjteni az embereket Magad köré! Soha nem tudhatod hol, milyen körülmények között, mikor toppan eléd az igazi. Légy rá készen lelkileg és fizikailag egyaránt!

Azok a médiumok amelyeket érdekelt, mit gondolok a társkeresésről

© 2024 Copyright - Kánya Kata Társtaláló Klub | A legrégebbi, a legtöbb szolgáltatást nyújtó társtaláló iroda ! • Web design & Site by DWEB & Photo by robertbalog.com