A képeid majd egy történetet mesélnek rólad a másiknak: ki vagy te, honnan jöttél, merre tartasz.

01. Stylist tanácsadás

Tudom, minden társkereső arra vágyik, hogy azért szeresse valaki, mert szellemes, kedves, okos, illetve, mert éppen olyan, amilyen.  Sajnos a társkeresés egy olyan műfaj, ahol fel kell kelteni a másik fél érdeklődését ahhoz, hogy később megmutathasd benső értékeidet is. Azt is mondhatnám, kötelező vonzónak lenni! Ez nem azt jelenti, hogy csak akkor találsz társra, ha szép vagy, vagy jóképű, kockás hasizmú vagy nádszál karcsú. Harmonikusnak és önazonosnak kell lenni, és a lehető legtöbbet kell kihozni magadból. Van akinek ez megy, (bár, a jónál is van jobb) és van, akinek kevesebb érzéke van egy vonzó, harmonikus külső kialakításához.Ilyenkor tud segíteni egy jó stylist! Ha kell átnézik a gardróbodat, ha szeretnéd elmennek veled vásárolni és megtesznek mindent, hogy a lehető legjobban érezd magad a bőrödben, hogy megnyerő, harmónikus külsőd legyen. ( 2 alkalom )

02. Profi fotózás

A kép nem csak az önbizalmadnak ad lökést, hanem segít abban, hogy mások megtaláljanak! Épp ezért része a csomagnak egy profi fotózás, ami – megígérem- önbizalom növelő élmény lesz és igényes képeket kapsz magadról, amelyekkel már regisztrálhatsz is az irodában! Egy profi képen – az új trend szerint nem photoshoppolt! -nem csak jobban nézel ki: segít megmutatni, ki vagy. A képeid majd egy történetet mesélnek rólad a másiknak: ki vagy te, honnan jöttél, merre tartasz.

Stickel Orsolya

STYLIST

Szigligeti Lia

STYLIST

Balog Róbert

FOTOGRÁFUS

Guedada Amina Mara

STYLIST

© 2024 Copyright - Kánya Kata Társtaláló Klub | A legrégebbi, a legtöbb szolgáltatást nyújtó társtaláló iroda ! • Web design & Site by DWEB & Photo by robertbalog.com