Helló, Kánya Kata vagyok!

Örülök, hogy megismerhetlek!

Közel 30 éve segítek hozzám forduló klienseimnek magánéleti gondjaik feltárásában és megoldásában. Ha összeadom rádiós és televíziós riportalanyaim számát, valamint azokat, akik a társkereső irodába jöttek el, körülbelül 30.000 ember történetét hallgattam meg. Nagyon hamar rájöttem, hogy komoly felelősséggel tartozom a hozzám forduló emberek felé, így elvégeztem a Párterapeuta és coach képzést, emellett rengeteg előadás, tanfolyam, képzés áll mögöttem, hogy valódi segítséget adhassak azoknak, akik megtisztelnek a bizalmukkal és eljönnek hozzám.  2008-ban megjelent a Társtaláló című könyvem, a könyv sikere pedig visszaigazolta a célomat. Bízom benne, hogy elhivatottságommal és szaktudásommal neked is tudok segíteni!

Ha szeretnéd megtalálni a társad, mindemellett önismeretre szert tenni akkor a legjobb helyen jársz!

Várlak az első konzultációdra.

Szeretettel: Kánya Kata

Találd meg a társad

Lehetsz idős vagy fiatal, elvált vagy szingli, neked is jár egy társ!

Életvezetési tanácsadás

Szerintem az életünk nem fiókokra van osztva. Ha kihúzzuk az egyiket, dolgozunk, ha a másikat, szórakozunk, ha a harmadikat, pihenünk… és így tovább. Én úgy képzelem, olyan az életünk, mint egy órában a fogaskerekek. Egymásba kapcsolódik minden. Mindegy hová akad be egy homokszem, elrontja az egész szerkezetet. Ezzel azt szeretném mondani, mindegy hol a baj, kihat az egész életünkre.

Mit, hogyan lehetne még jobbá tenni?

Ha reggelente összeszűkült gyomorral mész a munkahelyedre, ha gyerekkorodban megaláztak, ha nincsenek barátaid, ha feszült a családoddal a kapcsolatod,ha nem tudtál túllépni előző kapcsolatodon, szóval ha ilyen vagy hasonló bajok bármelyikével küzdesz, várlak szerettel.

A tanácsadás díja: 10.000 Ft / óra.

Azok a médiumok amelyeket érdekelt, mit gondolok a társkeresésről

© 2024 Copyright - Kánya Kata Társtaláló Klub | A legrégebbi, a legtöbb szolgáltatást nyújtó társtaláló iroda ! • Web design & Site by DWEB & Photo by robertbalog.com