Társtaláló iroda

25 év tapasztalattal, magas sikeraránnyal működő irodámban nem fogsz csalódni; minden taggal előzetesen személyesen beszélgetek, így akit választasz nem lesz 10 évvel idősebb, vagy 10 kilóval több a randin, a legtöbb online társkeresőnél ezt nem tudod kiszűrni.

Hogyan történik

Lehetsz idős vagy fiatal, elvált vagy szingli, neked is jár egy társ!

Beszélgetés

Legelőször átbeszélünk minden fontos dolgot, hogy minél hamarabb társra találj. (Kit keresel, mióta, milyen problémákba ütköztél eddig és ez miért lehet)

Regisztráció

A regisztráció során egy kérdőívet fogsz kitölteni magadról és arról, akit keresel.

Társtalálás

A mások által kitöltött kérdőívek és fényképek alapján el tudod dönteni, kivel szeretnél megismerkedni.

1. Beszélgetés
Lehetnek az életedben olyan élmények, események, amelyek gátolják, hogy megtaláld a társad. Lehet, hogy tévesen ítéled meg milyen karakterű ember illik hozzád. Lehet, hogy a magadról alkotott képben vannak olyan hibák, amelyek gátolják, hogy megtaláld az igazit. Ezért először megbeszélünk mindent, ami fontos ahhoz, hogy változtass a helyzeteden és minél hamarabb társra találj.

2. Regisztráció
A konzultáció után, kitöltesz egy kérdőívet magadról és arról, akit keresel. (Természetesen Tőled is várok néhány egy évesnél nem régebbi fényképet.) Ezeket a kérdőíveket megtalálod a fényképekkel együtt az ellenkező nemről is és ennek alapján ki tudod szűrni a teljesen felesleges találkozásokat.

Természetesen a választás oda-vissza történik, tehát aki Téged talál szimpatikusnak, meg fog keresni az általad megadott elérhetőségen.

Ha többet szeretnél az illetőtől tudni, vagy a társkeresés közben bármilyen problémával kerülsz szembe, én ott vagyok és szívesen állok rendelkezésedre. Bármikor, bárhányszor, ingyen és bérmentve. Hivatalosan: korlátlan számú konzultációs lehetőség áll a rendelkezésedre.

3. Társtalálás
A mások által kitöltött kérdőívek és fényképek alapján eltudod dönteni, kivel szeretnél megismerkedni. Megkapod válaszott társkeresők elérhetőségét, és már aznap indulhat az ismerkedés. Annyi embert választhatsz ahányat akarsz, és annyiszor választhatsz újra ahányszor gondolod.

Az irodáról

Ha úgy érzed, hogy számodra kedvezőbb formája a társkeresésnek a személyes kontaktus, ha úgy gondolod élő szóban jobban el tudod mondani vágyaidat és problémáidat és megtisztelsz a bizalmaddal, keresd fel társkereső irodámat. Ha szeretnél változtatni a helyzeteden, önismeretre szert tenni és megtalálni a megoldást, akkor a legjobb helyen jársz! Szeretettel várlak az első konzultációdra!

 • 25 év tapasztalattal, magas sikeraránnyal működő irodámban nem fogsz csalódni; minden taggal előzetesen személyesen beszélgetek, így akit választasz nem lesz 10 évvel idősebb, vagy 10 kilóval több a randin, a legtöbb online társkeresőnél ezt nem tudod kiszűrni.
 • Az előzetes személyes ellenőrzés másik előnye, hogy biztosan nem fogsz olyannal találkozni, akinek még valamilyen le nem zárt kapcsolata működik még a háttérben.
 • Lehetnek az életedben olyan élmények, események, amelyek gátolják, hogy megtaláld a társad. Lehet, hogy tévesen ítéled meg milyen karakterű ember illik hozzád. Lehet, hogy a magadról alkotott képben vannak olyan hibák, amelyek gátolják, hogy megtaláld az igazit.
 • Ha úgy gondolod élő szóban jobban el tudod mondani vágyaidat és problémáidat, megbeszélünk mindent, ami fontos ahhoz, hogy minél hamarabb társra találj.
 • Ha szeretnél változtatni a helyzeteden, önismeretre szert tenni és megtalálni a megoldást, akkor a legjobb helyen jársz! Szeretettel várlak az első konzultációdra.
 • Tagságoddal korlátlan számú konzultációs lehetőség áll a rendelkezésedre.

A tagság nem jár le, addig tart, amíg szükséged van az iroda szolgáltatására. Annyit kérek, ha már nem aktuális bármiért a társkeresésed, feltétlenül jelezd nekem! Egy feltételem van: függetlennek kell lenned! Ha elváltál, de még nem tudtátok eladni a közös lakást vagy papíron még nem váltál el, de külön éltek- gyere! De ha csak a házasságod mellett szeretnél új színt vinni az életedbe, akkor az én irodám, nem a te irodád!

Vedd a kezedbe a sorsod és ne várj tovább! Időpont egyeztetésért hívj még ma!

06 30 357 65 57  vagy 061 214 94 41

Melyik tagság való Neked

Úgy érzed már mindent megtettél, hogy társra találj, de a sok erőfeszítés ellenére mégsem sikerül? Döntsd el, hogy a két tagság közül melyikre van szükséged.

Platina tagság

120.000 Ft
157.000 Ft
 • Hozzáférés az adatbázishoz
 • Korlátlan számú konzultációs lehetőség
 • Korlátlan időtartamú társtaláló irodai tagság

Gyémánt tagság

200.000 Ft
 • Hozzáférés az adatbázishoz
 • Korlátlan számú konzultációs lehetőség
 • Korlátlan időtartamú társtaláló irodai tagság
 • Társtaláló című könyv dedikált példánya
 • 3 x 60 perc életvezetési és önfejlesztő tanácsadás
 • 2 alkalmas stylist tanácsadás
 • Profi fotózás

Azok a médiumok amelyeket érdekelt, mit gondolok a társkeresésről

© 2024 Copyright - Kánya Kata Társtaláló Klub | A legrégebbi, a legtöbb szolgáltatást nyújtó társtaláló iroda ! • Web design & Site by DWEB & Photo by robertbalog.com