2008-ban megjelent a Társtaláló című könyvem, a könyv sikere pedig visszaigazolta a célomat. Bízom benne, hogy elhivatottságommal és szaktudásommal neked is tudok segíteni!

01. TÁRSTALÁLÓ

Neked írtam ezt a könyvet. Neked, aki több mint másfél millió társaddal együtt, akaratod ellenére egyedül élsz, de nem tudod pontosan mit is kéne tenned, hogy ez megváltozzon. Ebben a könyvben nincs lila köd. Csak érthető gyakorlati tanácsok, technikák és praktikák, tanulságos történetek sokasága majd’ 20 év tapasztalatából arról, mit tegyél, hogy végre megtaláld a társad. Nem áltatlak, nehéz az út amit kínálok, de hidd el megéri. Ne bízz a Sorsban vagy a Véletlenben, vedd a kezedbe az életed és indulj neki! Segítek.

Egyet kérek! Ne bízd a Sorsra vagy a Véletlenre az életedet, ne hagyatkozz a „ha majd jönnie kell, úgyis eljön” című hamis önfelmentésére. Vedd a kezedbe a sorsod, és indulj el! Remélem, végig tudlak vezetni egy úton, amelynek a végén ott fog állni az igazi TE. Ugyanis csak akkor fogod megtalálni a társad, ha tudod, ki vagy, merre tartasz és mit akarsz.

Lehet, hogy korábban becsaptak, megcsaltak, elhagytak. Lehet, hogy neked lett eleged, és Te léptél ki a kapcsolatodból. Lehetsz szép vagy csúnya, kövér vagy sovány, retteghetsz, hogy kifutsz az időből, dolgozhatsz vakulásig, vagy kereshetsz éppen munkát, élhetsz pici gyerekkel vagy már unokákkal – jár Neked egy TÁRS!

Woody Allen szerint, ha valamit nem tudsz összerakni, és kifogytál az ötletekből, vedd elő a használati utasítást! Ez a könyv se több, se kevesebb: használati utasítás társtaláláshoz.”

02. Darabokra tört szívek

Tizenegy igaz történet. Tizenegy döbbenetes sors. Tizenegy ember, aki képes volt újra kezdeni az életét. Van olyan történet ami boldogságos véget, de van olyan is ahol a katarzis még várat magára.

Valljuk be, majdnem mindannyian hajlamosak vagyunk az önsajnálatra. Úgy gondoljuk, a legnagyobb baj, mindig velünk történik. Nos, ha valamiért szomorú vagy, mondjuk elhagytak, megcsaltak, becsaptak vagy elárultak és elolvasod ezt a könyvet, hidd el fel fogod tenni magadnak a kérdést: Jézusom! Mi bajom van nekem?! Miért sírok, miért szomorkodom én?! Hozzájuk képest, hálás lehetek a sorsnak….

Lehet, hogy a párkapcsolatodban éppen valamilyen problémával küzdesz. Biztos vagyok benne, hogy találsz olyan történetet, amelynek valamelyik epizódja rímel a mostani problémádra, elolvashatod, hogy valaki más, hogy oldotta meg, vagy hogy rontotta el azt a bizonyos helyzetet. Vagy segít a megoldás, vagy talán nem követed el azt a hibát, amit ott és akkor, már elkövetett valaki más. Itt igaz lehet a mondás: okos ember más kárán tanul. Hát, ebből a könyvből tanulhatsz bőven.

Megtanulhatod azt is, hogyan lehet a teljes kiszolgáltatottságból felállni, egy tönkrement életet újraépíteni, elgyászolni az elgyászolhatatlant, elengedni életed legfontosabb szereplőjét, hogy rombolhat a legnagyobb szeretet, milyen mélységekbe taszíthat a szegénység, vagy hogyan lehet újra bízni a romokon.

Persze, azt sem tudtam megállni, hogy a történetek közben, ne írjak párkapcsolati problémákról és megoldásokról. Ne írjak arról, hogyan tudsz változtatni az életeden, ha nem vagy vele megelégedve. Mert mindig van egy másik út! Csak talán nem veszed észre.

Szóval, a regényírók fantáziája végtelen, de a legnagyobb mesemondó mégis csak az élet. Nem olvastál még olyan csavaros, izgalmas, megrázó, kitalált történeteket, mint ezek itt. Talán, mert ezeket tényleg az élet írta.

Azok a médiumok amelyeket érdekelt, mit gondolok a társkeresésről

© 2024 Copyright - Kánya Kata Társtaláló Klub | A legrégebbi, a legtöbb szolgáltatást nyújtó társtaláló iroda ! • Web design & Site by DWEB & Photo by robertbalog.com