Platina tagság

Amennyiben a platina tagságot választod először átbeszélünk mindent, ami fontos ahhoz, hogy változtass a helyzeteden és minél hamarabb társra találj.

Hogyan történik

Felismered a számodra különleges partnert, és tudod, soha többé nem jön még egy, aki hozzá fogható.

Beszélgetés

Legelőször átbeszélünk minden fontos dolgot, hogy minél hamarabb társra találj. (Kit keresel, mióta, milyen problémákba ütköztél eddig és ez miért lehet)

Regisztráció

A regisztráció során egy kérdőívet fogsz kitölteni magadról és arról, akit keresel. (Ha nem a Gyémánt tagságot választod, hozz fényképeket!)

Társtalálás

A mások által kitöltött kérdőívek és fényképek alapján el tudod dönteni, kivel szeretnél megismerkedni.

A Platina tagságról

Lehetnek az életedben olyan élmények, események, amelyek gátolják, hogy megtaláld a társad. Lehet, hogy tévesen ítéled meg milyen karakterű ember illik hozzád. Lehet, hogy a magadról alkotott képben vannak olyan hibák, amelyek gátolják, hogy megtaláld az igazit. Ezért, ha a Platina tagságot választod először átbeszélünk mindent, ami fontos ahhoz, hogy változtass a helyzeteden és minél hamarabb társra találj.

A konzultáció után kitöltesz egy kérdőívet magadról és arról, akit keresel. (Természetesen Tőled is várok néhány egy évesnél nem régebbi fényképet.) Ezeket a kérdőíveket megtalálod a fényképekkel együtt az ellenkező nemről is és ennek alapján ki tudod szűrni a teljesen felesleges találkozásokat.

Természetesen a választás oda-vissza történik, tehát aki Téged talál szimpatikusnak, meg fog keresni az általad megadott elérhetőségen.

Ingyenes konzultáció

Gyere! Az első beszélgetés után még mindig eldöntheted, hogy tagja leszel az irodának vagy sem.

Platina tagság

120.000 Ft
157.000 Ft
  • Hozzáférés az adatbázishoz
  • Korlátlan számú konzultációs lehetőség
  • Korlátlan időtartamú társtaláló irodai tagság

Jelentkezés

Társkeresőim mondták

Nehéz volt elfogadnom, hogy még mindig az édesanyám szemével választok.

Igazad volt, Kata! Másodszorra sikerült!!!!”

Katának neveztük el a lányunk. Köszönjük!

Hosszú évek után, reggel kinyitom a szemem, és mellettem fekszik a társam! Boldog vagyok!

© 2024 Copyright - Kánya Kata Társtaláló Klub | A legrégebbi, a legtöbb szolgáltatást nyújtó társtaláló iroda ! • Web design & Site by DWEB & Photo by robertbalog.com