5 tipp, hogy biztos jól sikerüljön a randi!

1.  Az első beszélgetésről tudd, hogy ez nem egy állásinterjú! Ne kezdj részletesen mesélni az érdemeidről, inkább érdeklődj! Kérdezz minél többet, ő majd úgyis meg fogja kérdezni azt, ami őt érdekli.

2.  Fontos, hogy a másik lássa, lezártad a múltad. Mondhatsz egy-két mondatot az előző kapcsolatodról, de semmiképp se szidd az exed, ne mesélj róla történeteket, se jót, se rosszat.

3.  Ne hencegj! Ha van egy ismerősöd, akinek a szomszédjában lakik valaki, aki ismer egy híres embert, ne kezdj mesélni róla! Ne dobálózz nevekkel, főleg ne keresztnevekkel! Ne mesélj hosszú történeteket a másik számára vadidegen emberekről.

4.  Ne beszélj pénzről! Ne hencegj, ha jól állsz anyagilag, és ne sajnáltasd magad, ha rosszul. Az egyik nagyon visszatetsző, a másik nagyon sajnálatraméltó.

5.  Nézz a partnered szemébe. Ne vedd elő a mobilod, biztos, hogy a legrosszabb pillanatban szólalna meg. Mosolyogj! Nem bárgyú vigyorra gondolok, inkább bátorító, kedves mosolyra. Próbálj meg egy kellemes, laza, vidám légkört kialakítani.

+1

A fentieket mind betartod, mégsem jársz sikerrel a párkeresés terén? Lehetnek az életedben olyan élmények, események amelyek gátolják, hogy megtaláld a társad. Lehet, hogy tévesen ítéled meg milyen karakterű ember illik hozzád. Lehet, hogy a magadról alkotott képben vannak olyan hibák, amelyek gátolják, hogy megtaláld az igazit. Ha szeretnél változtatni a helyzeteden, önismeretre szert tenni és megtalálni a megoldást, akkor szeretettel várlak egy konzultációra.

Nincs mit veszítened! 😊