Milyen férfit keresnek a nők?

Mit keres a nő egy igazi férfiban? Ez a 4 dolog elengedhetetlen:

1. Legyél kedves, érdeklődő

Ezt szerintem nem kell sokat magyarázni. Alapvetően minden ember szeret magáról beszélni, éppen ezért fontos, hogy ne csak magadról mesélj, hanem hallgasd meg a másikat is. Legyél őszintén érdeklődő/kíváncsi, mindig legyenek kérdéseid.

2. Legyen lezárva a múltad

Természetes, hogy a múltban volt valakid, de nem kelt túl pozitív benyomást, ha túlságosan szidod, túlságosan dicséred, vagy túl sokat beszélsz az exedről. Amíg még mindig a volt párod jár a fejedben, addig nem fogsz tudni továbblépni.

3. Legyél pozitív

Biztos vagyok benne, hogy volt már pár rossz élményed az ismerkedés terén, de próbálj meg pozitívan hozzáállni a társkereséshez, hiszen lehet, hogy épp a negatív hozzáállásod miatt szalasztasz el egy jó lehetőséget.

4. Legyen elképzelésed a jövőről

A sikeres élet alapja, hogy tudjuk mit szeretnénk elérni és hogyan. Légy tisztában azzal, mit akarsz az élettől, legyenek céljaid, elképzeléseid, terveid és a társkeresés terén is sikerrel fogsz járni.

 

Ha a fentiek közül mind pipa✅, akkor jó hírem van: készen állsz megtalálni a társad!

 

Ha úgy érzed már mindent megtettél, hogy társra találj, de a sok erőfeszítés ellenére mégsem sikerül, akkor szeretettel várlak a 25 éve, magas sikeraránnyal működő társtaláló irodámba! Nincs mit veszítened! Az első beszélgetés ingyenes! 😊

 

📞Időpontegyeztetés: 06 30 357 6557