1. Kati könyvelő volt egy cégnél…

Kati könyvelő volt egy cégnél, elmúlt harminc és egy ideje minden belépő ügyfélre azzal a „ lehet, hogy talán ő lesz az” tekintettel nézett . Szülei Szlovákiában éltek, pici korában áthozták a nagynénjéhez, jobb lesz itt neki. A nagynéni kedves volt, szerette őt, de hogyan tudta volna pótolni azt a biztonságot és melegséget, amit csak egy édesanya adhat. Bár megígérték a szülei hogy sűrűn látogatják, az igazság az lett, hogy csak néhány nagyobb ünnepen látogatták meg a gyereket, a néni meg nagyon szigorúan fogta. Saját gyereke nem volt, így gyakorlata sem- abból nem lehet baj-alapon, nem nagyon engedte Katit sehova. Visszahúzódó, gátlásos lány lett Katiból. Mikor elkezdte az önálló életét se ismerősei, se barátai nem voltak. A munkahelyén csupa férjes asszonnyal volt körülvéve, barátkozni se volt kivel.

Azt is mondhatjuk, egyedül volt, mint az ujjam. Munka után ment haza és otthon tett-vett a lakásban, olvasott. Sok férfinak megakadt rajta a szeme, de egyik sem mert közeledni, mert senkinek eszébe sem jutott volna, hogy Kati társ nélkül éli az életét. Ugyanis ez a csendes, magának való lány, egyszerűen gyönyörű volt. Magas, sudár, szőke, kékszemű gyönyörű lány volt és ennek ellenére nem csak társtalan volt, hanem magányos is. Sokszor megfordult a fejében, hogy ha így él, hogyan fog társat találni magának. Egyre jobban vágyott arra, hogy végre ő is tartozzon valakihez, de ami igazán hajtotta a párkapcsolat felé, az egy kisbaba volt. Pici korától arról álmodozott, hogy majd egyszer anyuka lesz.

Elhatározta, ő másképpen fogja csinálni, mint az édesanyja. Soha, egyetlen percre sem fogja magára hagyni a gyerekét. Nincs a világon annyi szeretet, amennyit ne adna meg neki. Minden álma egy kisbaba volt. De el sem tudta képzelni, hol találhatna rá egy megfelelő férfi…..folyt.köv