A járvány segíti a sikeres társkeresést!

Hogy lehet most társat találni?

Az egyedülállók most nehéz helyzetben vannak, hiszen a járvány határozottan lassítja a táskeresést. Az otthon töltött percek pedig egyre magányosabbnak tűnnek.

Nagyon remélem, hogy hamarosan már nem lesz ennyi program mentes estéd, de amíg így van, legyen ebben a sok rosszban valami jó is: most is adottak a feltételek, hogy tényleg megtaláld a társad.

Lényegesen lassabban és türelmesebben kell most ismerkedni, mint amikor a covid mentes, rohanó életedet éled viszont nem kell kitalálni egy frappáns randi helyszínt, nem szorulsz be a dugóba, nem töri fel a lábad az új cipőd.  Most amikor felveszitek a kapcsolatot, nem rögtön az első randi helyszínét fogjátok megbeszélni, hanem éltek a digitális kor adta számtalan lehetőségek egyikével.

Társkereső irodámnál nem érhet csalódás mire a személyes találkozásra kerül majd sor, hiszen minden taggal előzetesen személyesen beszélgetek, mielőtt belépne, ezáltal akit választasz nem lesz 10 évvel idősebb vagy 10 kilóval több a randin, illetve nem fogsz olyannal sem találkozni, akinek valamilyen le nem zárt kapcsolata működik még a háttérben.

25 éve, a covid alatt is 87%-os sikeraránnyal működő irodámban biztonságosan, a pandémiás előírások betartása mellett nagy eséllyel megtalálod a párod!

Nálam a tagságod nem jár le, addig tart, amíg meg nem találod a társad.

Hogy megbizonyodhass arról, hogy jó helyen jársz, az első beszélgetés ingyenes!

Vedd a kezedbe a sorsod és ne várj tovább! Személyes időpont egyeztetésért hívj még ma!

06 30 357 65 57  vagy 061 214 94 41